Om oss | www.lantbruksgarden.se

Vi på Lantbruksgården driver lammproduktion med focus på miljö- o. djuromsorg.

Vår filosofi är att verka i samstämmighet med naturen. Djuromsorg är en av de viktigaste faktorerna vi arbetar efter och vi är väldigt glada att alla våra får, tackor och lamm trivs och mår bra.
Lammen föds på våren och får sen följa med tackorna ut på bete. Tackorna omvandlar naturen till ett vackert rum, samtidigt som de föder upp sina lamm.
Vår tanke är att tillvarata alla möjligheter, därför har vi inriktat oss på Gotlandsfår och Leicesterfår, som båda ger fantastiskt fina lammskinn, en ull som används till den bästa garnproduktionen och tovningshantverk, och till sist också det fantastiska lammköttet, som ligger på ”top of line” när det gäller nyttighet och smak. Till vår hjälp i dagliga arbetet så har våra Bordercollie som hjälper oss att hålla rätt på alla fåren.

hästarnaPå gården finns också våra kallblodshästar. De som inte startar på travbanan, hjälper oss i skogen och med diverse andra sysselsättningar, när vi inte kör brudpar eller studenter till festen. Det finns vagnar och utstyrsel för många smakriktningar, och vi hjälper till för att våra kunder ska få sina drömmar uppfyllda.

Du är välkommen att kontakta oss via mail:
maria.jornholm@gmail.com
eller tel 0224 32101 mobil 073 5075181